DOE MEE: online 3-daagse herfst detox 28 september t/m 1 oktober 

Geplaatst in: Geen categorie 0

Daar is hij weer! Onze jaarlijkse najaarsschoonmaak!

Ik hoor je denken:

“WAAROM ZOU IK EEN DETOX MOETEN DOEN?”

In Ayurveda raden we aan twee keer per jaar ons lichaam te reinigen, om onszelf te ontdoen van opgebouwde afvalstoffen.
In de lente en in de herfst.

De hitte van de zomer zorgt voor droogte in het najaar. Denk aan droge, gesprongen lippen, constipatie, een droge huid, minder goed kunnen slapen, pijnlijke en stijve gewrichten, en minder focus ervaren.

Om dit te voorkomen, is het goed om deze hitte, gevolgd door droogte, tijdig uit het lichaam af te voeren, voordat de winderige, gure herfst zich aandient en de droogte verder toeneemt.

Ons spijsverteringsvuurtje gaat vanaf het najaar weer wat harder branden, zodat we onszelf in de herfst en winter warm kunnen verwarmen. Dat betekent dat de afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd dan in de zomer, wanneer het spijsverteringsvuurtje trager werkt.

“IK WIL WEL MAAR IK HEB GEEN TIJD”

Echt, de gerechten zijn super simpel, dus je staat niet de hele dag in de keuken. Dus ook met een druk gezinsleven en een drukke baan, lukt het je om deze eenvoudige gerechten klaar te maken. Je kunt deze in de ochtend of de avond ervoor klaarmaken. De gerechten bestaan uit een basis van mungbonen en groenten. Vegetarisch dus. Dit is licht verteerbaar, zodat ons lichaam de ruimte krijgt om op milde manier zichzelf te reinigen.

PROGRAMMA

Zoals ieder jaar is dit een online groepsprogramma waarbij ik vier avonden mijn kennis met je deel over Ayurveda, hoe we allemaal uniek zijn opgebouwd, en hoe we met eenvoudige tips en dagelijkse rituelen een groot verschil kunnen maken voor onze gezondheid.

Gedurende drie dagen eet je uitgebalanceerde voedzame maaltijden, zonder honger te leiden of een streng regime te voeren. Jij volgt jouw eigen tempo. Echt luisteren naar de behoefte van je lichaam is waar het tijdens de detox om draait.
De detox is een proces van liefde voor jezelf en jezelf rust en heling gunnen om datgene op te ruimen wat je niet meer nodig hebt.

Natuurlijk ontvang je ruim van tevoren de benodigde informatie over de recepten en de boodschappen die je in huis moet halen, en de link om online mee te doen.

CONCRETE INFORMATIE

  • Online aftrap detox: woensdag 28 september
  • Detox dagen: 29-30 september en 1 oktober
  • Iedere avond treffen we elkaar online via Zoom tussen 19.30u en 20-.30u.
  • Jouw investering: €44,95 (excl. boodschappen)

Ik deel iedere avond mijn kennis met jou en je kunt je ervaringen dagelijks delen met mij en je mede-detoxers.

De detox is voor iedereen geschikt om mee te doen, maar niet bij zwangerschap en een zwakke gezondheid. Dan vraagt je lichaam om wat anders.

Wil je mee doen, maar heb je nog vragen? Stuur me een berichtje op info@annelieslammers.nl

DOE JE MEE?

Reserveer bovenstaande data zo snel mogelijk in je agenda en zorg dat je tijd en ruimte voor jezelf kunt nemen om het detox programma zo prettig mogelijk voor jezelf te organiseren.

Je gaat je lichaam en geest een grote dienst bewijzen.

Aanmelden: info@annelieslammers.nl

Ik zie je aanmelding graag tegemoet!

Liefs, Annelies