Recensies over Annelies Lammers

Op deze pagina kun je diverse recensies lezen van zij die mijn praktijk zijn geweest voor één of meerdere van mijn diensten:
massages, Ayurvedische coachingstrajecten, Ayurvedische 3-daagse detox programma’s, vervolgtrajecten, etc.

Heb ik jou ook mogen helpen met één van mijn diensten en wil jij hier graag over delen? Super!
Dit kan op 3 mogelijke manieren:
Google: Klik hier
Facebook: Klik hier
Mail: stuur jouw recensie naar info@annelieslammers.nl zodat ik deze op kan nemen in mijn website.

Ayurvedische 3-daagse detox

Chantal H:

De 3 daagse detox is een flinke reiniging van je hele systeem. Althans, zo heb ik het ervaren. De recepten die je daarbij krijgt zijn heerlijk en niet heel moeilijk om te bereiden. Ik heb flink wat lichamelijke reacties gehad en kan achteraf zeggen dat ik me letterlijk en figuurlijk lichter voel. Mijn huid is ook opgeknapt, bijzonder fijne bijkomstigheid. Annelies begeleidde ons heel kundig en liefdevol. Iedere dag kwamen we virtueel even samen waarbij ze mooie informatie over het proces vertelde en goede tips gaf bij eventuele ongemakken. Ze is echt een geweldige vrouw met heel veel passie en kennis over Ayurveda.
Ik raad iedereen die in balans wil komen aan om bij Annelies aan te kloppen. Dankjewel Annelies!

Ayurvedische 3-daagse detox

Laurien:

Annelies houdt veilige en dappere ruimte voor je tijdens de driedaagse detox.
Je krijgt zachte, krachtige aanmoediging en liefdevolle tips om voor jezelf te zorgen in de chaos van alledag.
Jezelf support geven bij het doorbreken van (eet)patronen is erg waardevol als je verlangt naar een leven vol levensenergie. Dankjewel Annelies!

 

 

 

 

Ayurvedische 3-daagse detox

Chantal W:

De 3-daagse detox van Annelies is meer dan het reinigen van je lichaam. Iedere avond kom je digitaal samen met de andere detoxers. Annelies geeft informatie, vraagt hoe het gaat en zonder oordeel inspireert ze je verder te gaan op een manier die bij je past. Het is gezellig online in een veilige omgeving waar iedereen op dat moment met hetzelfde bezig is. Na de detox kan je verder met de motiverende tips en tricks die Annelies met liefde heeft samengesteld!

 

 

 

Massage

Marlies: 

Vertroeteld worden, dat is het. Ik kon even niet op het woord komen, maar vertroetelen komt ’t meest dichtbij. Je komt tot rust, je zakt weer heerlijk in je lichaam ‘ach ja, mijn kleine teen, die heb ik ook nog ..’. Je wordt als het ware als een kind over je bol geaaid! Annelies maakt dat je je veilig voelt. Het voelt als thuiskomen bij jezelf. De click van geest naar lichaam wordt weer gemaakt. En dat voelt goed!

Zwangerschapsmassage

Nienke:

Voor mijn zwangerschap kende ik Annelies’ massages al als een heel zachte en fijne manier om te landen in je lichaam en dieper te ontspannen. Toen ik als werkende vrouw in verwachting raakte, werd dat nog belangrijker voor mij en mijn kindje. De tactiel stimulering massages speciaal toegesneden voor zwangeren hebben mij geholpen meer rust te ervaren en te nemen op weg naar de bevalling. En niet onbelangrijk, Annelies is met haar warme en heldere persoonlijkheid een fijn mens. Ik voelde meteen vertrouwen in haar kennis en kunde. Een aanrader voor elke zwangere! Gun jezelf dit.

Massage

Josette:

Als ik een heerlijke fijne onspannen massage wil, dan ga ik naar Annelies.
Zij is goed in haar werk, en werkt vanuit haar hart en dat merk je.
Een ontspannings massage is dus ook echt ontspannen.
Ze straalt warmte en rust uit en dat maakt het voor mij zo fijn om juist naar Annelies te gaan.
Dus wil je echt genieten van een heerlijke massage, ik weet Annelies te vinden.

Ayurvedische coachingstraject

Lenny:

Mijn menstruatie was al vanaf mijn tienerjaren problematisch. Vroeg gestart met de pil en het was gebruikelijk dat er minimaal een strip en vaak een heel pakje paracetamol nodig waren om me enigzins “normaal” door de menstruatie te loodsen. De pil ben ik na een jaar of 10 mee gestopt omdat ik me daar minder comfortabel bij voelde om allerlei redenen echter de klachten bleven.

Na de intake met Annelies allerlei (kleine) praktische tips gekregen van vrouw tot vrouw en passend bij mijn ayurvedisch energietype in een tweede gesprek en een uitgeschreven behandelplan als naslagwerk. Enigszins sceptisch gestart met de aanpassingen, want na 20 jaar zal het toch niet zo makkelijk tot resultaat kunnen leiden? Echter niets is minder waar, inmiddels een aantal cyclussen verder en ik ben klachtenvrij.

Ayurvedische coachingstraject

Chiara:

Annelies heeft mij enorm geholpen met mijn chronische vermoeidheid en een oncomfortabel gevoel na heten. Door verschillende recepten, tips en aanbevelingen merkte ik al binnen 2 weken enorm veel verschil. Ik kan haar hulp absoluut aanraden.

Massage

Inge:

Ik heb de ontspanningsmassage tactiel stimulering kado gekregen voor mijn verjaardag. Een fantastisch kado! In mijn leven heb ik diverse soorten massage mogen ontvangen, tantrische massage, massage therapie, thaise yogamassage, sport massage, “algemene” massage.

Voor mij is deze zachte, strelende massage de ultieme ontspanningsmassage waarbij je elk besef van tijd kwijtraakt. De huid ontspant en de spieren ontspannen zonder druk te zetten of te kneden. Heel bijzonder.

Massage

Rozell:

Tactiel Stimulering is magisch als het onder vakkundige, warme en aandachtvolle handen wordt beleefd. Wat een kadootje om deze massage bij Annelies te mogen ontvangen. Rust! Zowel zij, als ook de massage en het resultaat. Weer heerlijk geland in mijn eigen energie én met hernieuwde energie de deur uit. Warme aanrader!

Ayurvedische 3-daagse detox

Beatrijs:

Wat was het fijn om aan het programme 3-daagse detox mee te doen. Annelies heeft veel kennis om dit programma op begrijpelijke wijze te presenteren en alle deelnemers te enthousiasmeren. Zij gaf mij veel vertrouwen en aanmoediging om mijn welzijn hiermee een boost te geven. Drie dagen is een overzichtelijke periode om een detox te houden en de ayurvedische recepten zijn lekker en niet ingewikkeld om te maken. Heel fijn dat we de gelegenheid kregen om onze ervaringen uit te wisselen met daarbij de begripvolle en sympathieke input van Annelies!

Ayurvedische 3-daagse detox

Lisbeth:

Een beetje sceptisch begon ik aan de driedaagse detox want ik heb al zo lang last van overgangsklachten, dat een beetje mungbonen en een paar dagen anders eten en drinken, toch niet het verschil konden maken? Het bleek zo simpel te zijn. Annelies en de andere deelnemers steunen je elke avond tijdens de detox. Ik vond het niet zó makkelijk om het vol te houden (droomde wel eens van een boterham met kaas) maar drie dagen is een overzichtelijke periode om niet van de wagen te vallen. Annelies geeft je ook veel uitleg over de verschillende types constituties die er zijn en welk eten daar het best bij past – of net niet. Ik heb een aantal dingen in mijn dagelijkse routine overgenomen en voel me er beter en fitter bij.

Ayurvedische 3-daagse detox

Neeltje:

Het is fijn om tijdens de 3-daagse detox extra bewust met je lijf en gezondheid bezig te zijn.

Even terug naar de basis.
Annelies begeleidt daarbij op aandachtsvolle, zachte en informatieve manier.

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Jill:

Ontzettend fijn dat je kunt beginnen met kleine dagelijkse veranderingen om beter voor jezelf te zorgen. Doordat je meer inzicht in jezelf en je voeding krijgt, maak ik nu keuzes die me beter passen. Ontzettend warme en persoonlijke manier om met Annelies op onderzoek uit te gaan!

Ayurvedische coachingstraject

Ilona B.

Voordat ik Annelies sprak kende ik Ayurveda nog niet. Ik had op verschillende momenten veel last van mijn buik en ik kon de oorzaak maar niet vinden. De huisarts gaf me de algemene voedingsadviezen, waar ik niet veel baat bij had.
Mijn lichaam gaf een pittige reactie op de detox, maar Annelies leidde mij er goed doorheen en checkte regelmatig hoe het ging. Door de goede adviezen van Annelies en het overzichtelijke behandelplan heb ik flinke stappen kunnen maken en zijn mijn klachten enorm verminderd! Ik ben erg dankbaar dat ik met deze leefstijlwijze goed voor mijzelf kan zorgen, doordat ik weet welk effect de voedingsstoffen op mijn lichaam hebben.

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Jessie:

Ik had al eerder een Ayurvedische leefstijl, maar na twee zwangerschappen en een pandemie was mijn kennis weggezakt en zag ik niet goed meer hoe ik Ayurveda in mijn dagelijkse, hectische leven zou kunnen toepassen. Ik at eigenlijk nog steeds zoals ik at tijdens mijn zwangerschappen: veel te zwaar, met problemen met mijn spijsvertering en moeheid tot gevolg.

Annelies heeft mij geholpen om mij weer op het voor mij zo logische pad van de Ayurveda te brengen.

Ik ben begonnen met een detox, die – door de manier waarop Annelies daar vorm aan geeft – zowel een lichamelijke als emotionele reset was. Van daaruit heeft ze me geholpen bepaalde dingen wel of juist niet te eten en mijn (spijsverterings)vuurtje weer te laten branden. Ik voel me energieker en zit letterlijk lekkerder in mijn vel. Daardoor heb ik ook meer levensenergie om andere gebieden in mijn leven aan te pakken.

Zelfs in huis heb ik opgeruimd, klussen afgerond etcetra.
Dus weet waar je aan begint, want je wordt echt een betere versie van jezelf als je een traject volgt bij Annelies 😉

Ayurvedische coachingstraject

Marleen:

Annelies Lammers van de Praktijk voor Zelfheling Welzijn en Vitaliteit leerde me dat gezondheid begint met een goede spijsvertering. Zij hielp mij om het juiste voedingspatroon te vinden dat op mijn lijf is geschreven.

Heel logisch eigenlijk dat niet ieder mens baat heeft bij hetzelfde soort voeding. De inzichten van Ayurveda zijn het uitgangspunt. Niet alleen voeding maar o.a. ook voldoende rust, genieten en positiviteit houden je gezond.

Iedere dag een nieuwe kans om gezond te leven! Wat een fijne, geruststellende gedachte. Ik weet nu wat goed voor me is en wat ik beter kan vermijden. Maar ik ontkom er soms niet aan om uit de bocht te vliegen en precies die dingen te doen (eten) die niet goed voor me zijn.

Mijn lichaam laat dat direct heel fijntjes weten door pijntjes en brandend maagzuur en stijve gewrichten. Wat heerlijk dat ik nu pas op de plaats kan maken. Door één of meer dagen mungbonen met groente te eten kan ik mezelf weer detoxen.

Bedankt Annelies voor de plezierige, online begeleiding, de bemoedigende woorden en het inzicht waardoor ik mijzelf en mijn lichaam nog beter leerde kennen. Ik kan niet anders dan iedereen aanraden om dit traject met Annelies in te gaan!

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Ilona G.

Ayurveda was voor mij niet volledig nieuw, echter had ik het nog nooit in mijn levensstijl opgenomen. Tot de detox 3-daagse in de herfst van 2021. De informatie die ik ontving van Annelies over de beginselen/essentie van Ayurveda, de detox recepten en het online samenkomen met de ‘groep’ brachten me veel inspiratie! De eerste dag was zwaar!! De tweede dag licht en de derde ook, ik voelde dat ik gevoed werd, ik voelde mijn energie, ik voelde wat Annelies me had verteld wat de detox zou brengen. Dit wil ik altijd, besloot ik.

Ik ging echt voor meer balans in mijn energie (pitta vuurtje) zeker in verband met de vrouwelijke cyclus. Annelies heeft me tijdens het consult en de telefonische begeleiding ‘gehoord’ en voorzien van de tips en begeleiding die ik nodig heb. Je doet het zelf en toch ook samen. Samen werken aan je doel. Annelies is voor mij iemand die er ‘is’ en ‘staat’ en dat heb ik nodig, dan komt informatie bij me aan en voel ik me veilig alles te bespreken en te vragen.
Sindsdien heb ik mijn leefstijl en eetpatroon getweaked en ken ik mezelf beter, zodat mijn pitta-vuurtje heerlijk knappert en mijn energie daardoor echt in balans aanvoelt.

Magisch! Dank.

Ayurvedische coachingstraject

Marjorie:

Met veel persoonlijke aandacht en tijd, en met voelbare liefde voor haar vak, heeft Annelies mij begeleid in het Ayurvedisch voedings en leefstijl traject. Ik heb er veel van opgestoken, voornamelijk wat betreft het bewuster in contact staan met je lichaam en geest: wat heb ik nu wel (of juist niet) nodig? Brandt mijn vuurtje nu te zacht of juist te hard? Hoe kom ik in balans? Met daarbij veel praktische tips. Bij iedere sessie werd uitgebreid geevalueerd hoe het gegaan was. Erg professioneel, geen detail vergeten, een traject op maat wat ook ‘onderweg’ kon worden bijgesteld naar mijn behoefte en kunnen. Annelies was daarnaast ook een heel fijn luisterend oor, in een wat lastigere periode. Heel hartelijk dank lieve Annelies!

Ayurvedische 3-daagse detox

Suus:

What a journey! Vol goede moed begonnen aan de 3-daagse detox. Op dag 1 ging mijn lijf compleet van slag. Annelies wist met al haar kennis en liefdevolle aanpak mij door die dag heen te coachen, zodat ik de volgende twee dagen mijn eigen persoonlijke detox aan kon gaan. Het vertrouwen wat Annelies mij gaf zorgde voor vertrouwen in mezelf dat ik dit op mijn eigen manier kon doen. En met succes, ik heb bijzonder veel over mijn lichaam mogen leren in deze korte tijd.
Dank!

Ayurvedische 3-daagse detox

Karin:

Het was een heel bijzondere detox. Zoveel meer dan sapjes online bestellen en het allemaal zelf doen. Dit zal wellicht ook een mooie manier zijn. Voor mij vond ik de persoonlijke begeleiding elke dag erg prettig. Met daarbij nog de informatie wat ayurveda eigenlijk inhoud. Annelies is hierin echt een super goede begeleiding en een hele lieve persoonlijkheid waar ik me prima op mijn gemak voelde en zo ook de andere dames. Heel fijn om hieraan hebben deelgenomen. Voor herhaling vatbaar.
Dankjewel Annelies en de andere dames van de detox.

Ayurvedische 3-daagse detox

Suus:

What a journey! Vol goede moed begonnen aan de 3-daagse detox. Op dag 1 ging mijn lijf compleet van slag. Annelies wist met al haar kennis en liefdevolle aanpak mij door die dag heen te coachen, zodat ik de volgende twee dagen mijn eigen persoonlijke detox aan kon gaan. Het vertrouwen wat Annelies mij gaf zorgde voor vertrouwen in mezelf dat ik dit op mijn eigen manier kon doen. En met succes, ik heb bijzonder veel over mijn lichaam mogen leren in deze korte tijd.
Dank!

Ayurvedische 3-daagse detox + vervolg traject

Elenore:

Lieve Annelies, naar aanleiding van een heerlijke lunch bij jou en de 3 daagde detox heb ik me aangemeld voor een coachingstraject.
Ik heb al jaren last van PMS waar ik al veel aan heb proberen te doen (en veel mensen hiervoor in de arm heb genomen). Ik heb me veel verdiept in voeding een leefstijl maar leven vanuit Ayurvedische principes kende ik nog niet.
Wat heb ik van jou veel nieuwe inzichten mogen leren betreft voeding! En niet alleen voeding maar ook de manier van leven. Ik heb geleerd dat ayurveda een prachtige manier van leven is met respect voor mens, je eigen lichaam en mind, dier en natuur.
Mijn klachten gaan op en af maar zijn zeker afhankelijk van het feit hoe goed ik voor mezelf zorg 🙂
Dankjewel Annelies, voor het geven van veel wijsheden en inzichten op een zachte en liefdevolle manier!

Massage

Marion:

Sinds ik de eerste keer bij Annelies bent geweest voor een massage, ga ik eigenlijk nooit meer ergens anders heen. Zij geeft zo intens zacht en liefdevol deze massage dat ik heel diep kan ontspannen.

Ik blijf maar zakken.
Terug in mijn lichaam.
Echt heerlijk.

Ayurvedische 3-daagse detox

Harrie:

Op het Natuurlijk Gezond Festival bij de Thee- en Pluktuin van de Zevende Hemel in Grashoek, kwam ik Annelies tegen. De regen viel met bakken uit de hemel en diep weggedoken onder een paraplu liep ik langs de verschillende stands over het terrein. Op enig moment liep ik langs een stand die mijn aandacht trok vanwege de enthousiaste blik en de big smile van de vrouw die in de stand stond. We raakten in gesprek en met veel liefde en passie vertelde Annelies haar verhaal over Ayurveda, over Ghee en de 3 daagse Ayurvedische detox. Ik nam een folder mee en wandelde verder. Het verhaal van de detox bleef de dagen na het festival door mijn hoofd spoken. Ik wilde altijd al eens een detox doen en het enthousiasme en het verhaal van Annelies voelde heel goed. Ik besloot om mij voor de driedaagse op te geven. Kort na mijn aanmeldingsmail kreeg ik direct al een mail terug met daarin het programma, de boodschappenlijst en de recepten. De avond voor aanvang van de detox maakte ik middels een online meeting, kennis met de overige deelnemer en kregen we van Annelies wat meer achtergrond informatie. Het voelde heel erg goed en de volgende dag ben ik begonnen. De maaltijden zijn niet moeilijk te bereiden en ze smaken ook nog eens heerlijk. Na iedere dag werd er middels een online meeting even stilgestaan bij de ervaringen van de deelnemers en kregen we van Annelies weer wat tips en trucs en wat Ayurvedische kennis bijgespijkerd.
Na de detox voelde ik mij een stuk energieker, helderder en was ik 4 kilo kwijtgeraakt. Mijn zintuigen staan weer wagenwijd open en ik zit een stuk lekkerder in mijn vel.
Annelies, dankjewel voor de fijne, liefdevolle en kundige begeleiding.