KLEINSCHALIGE VEDISCHE CATERING

Kan ik je ontzorgen door de catering te verzorgen?

  • Heb je al genoeg aan je hoofd om óók nog het eten te regelen op je bijv. jouw verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of ander feestje?
  • Wil je jouw gasten verwennen met verse gerechten en smakelijke hapjes, in plaats van suikerbommetjes?
  • Is gezonde voeding voor jou belangrijk en wil je dit uitdragen op jouw (verjaardags)feestje, jubileum, thuisdinneetje voor jouw gezin of voor een samenzijn met vrienden?

Ik neem dit graag uit jouw handen en op mijn schouders!

  • Ik verzorg gezonde hapjes, drankjes en volledig verzorgde maaltijden uit de traditionele Vedische keuken uit India.
  • Ik kook vers en vegetarisch (en op verzoek vegan en glutenvrij). Ik kook met biologische en lokale producten.
  • Ik beloof jou en je gasten een unieke smaakbeleving.

DE VEDISCHE KEUKEN

De Vedische keuken kenmerkt zich door het gebruik van Oosterse specerijen, volop verse biologische groenten en essentiële plantaardige eiwitten.  De gerechten vormen altijd een uniek samenspel door het gebruik van de zes smaken die belangrijk zijn om je voldaan te voelen na een maaltijd, en ook de spijsvertering begeleiden.

In Ayurveda draait het om de perfecte balans in het liefdevol bereiden van de maaltijd (dit proef je terug in het eten!), het ervaren van alle smaken, de rust nemen om te eten zonder afleiding, en energie hebben na het eten (dus niet de bekende dip na het eten).

VAN VULLEN NAAR VOEDEN

Hoe hoger de kwaliteit van onze voeding, des te meer levensenergie (Prana in Ayurveda) we tot ons kunnen nemen. Dit geeft voeding aan onze weefsels en we voelen ons vitaler. Dit geldt andersom ook: hoe lager de kwaliteit van onze voeding, heeft dit ook een negatieve weerslag op onze gezondheid(sklachten) en vitaliteit. Mijn catering is meer dan noodzakelijk 'vullen', het gaat om het voeden van ons hele wezen, in al onze haarvaten. Dit gun ik jouw gezelschap ook.

We zijn wat we verteren

CONTACT

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bijeenkomst.

JA, IK WIL KLEINSCHALIGE CATERING OP MAAT!