Tijdens mijn eigen zoektocht naar een gezond en natuurlijk leven, ontmoet ik mensen die een tijdje met mij meelopen op mijn pad. Ze wijzen mij iets aan, dat ik eerder nog niet zag. Omdat we allemaal wel eens een helpende hand kunnen gebruiken, stel ik je graag voor aan een aantal krachtige vrouwen uit mijn eigen netwerk. Hun expertise kan net dat ontbrekende puzzelstukje zijn in de heling die jij van binnenuit aan het creëren bent. Samen komen we verder in onze eigenheid.

Bewust in Balans met Baukje

Bij Bewust in Balans met Baukje kom je terug in balans door middel van lichaamswerk en de boeddhistische leer, zodat je je weer vrij en gelukkig voelt.
Massage, yoga, meditatie en coaching zijn technieken die je het leven laten ervaren via het lichaam. Wanneer je lichaam signalen geeft in de vorm van vermoeidheid, kwalen en ziekte, is er een onbalans tussen lichaam, geest en energie. Je kunt de balans herstellen en behouden met inzet van de juiste techniek en door de inzichten daaruit te integreren.

Meer informatie: www.bewustinbalansmetbaukje.nl

Rhea of Light

Nele Maas helpt jou je bewustzijn te vergroten en zo weer je eigen natuur te vinden zodat je leeft vanuit jouw unieke kracht.
Dit doet ze door middel van 1 op 1 begeleiding waarbij ze op maat kennis, creativiteit en een lichaamsgerichte aanpak combineert.
Daarnaast organiseert ze diverse ceremonies die zich centreren rondom ademhaling, creativiteit en de vrouwelijke cyclus.

Meer informatie: www.rheaoflight.nl

Studio Lagom

Judith helpt ondernemers zichtbaar te worden in de breedste zin van het woord: van logo inclusief huisstijl tot een complete website met goede teksten, toffe foto's en een bijpassende uitstraling op jouw social media kanalen. Ze denkt graag met je mee!

Lagom: niet teveel, niet te weinig maar precies goed!

Meer informatie: www.studio-lagom.nl

Mijn - Ruimte

Wil je ECHT iets veranderen in je leven? Dan gaat dat heel goed met inzicht & bewustwording.
Marion Rovers kan je hierin begeleiden. Begeleiden, niet redden, helpen of fixen;-)

Je doet het zelf en daarmee kom je in je Eigen Kracht!

Je ontdekt je eigen reactiepatronen, waar ze vandaan komen en hoe je onbewust daarop reageert. Dit zien en vooral voelen in een veilige omgeving, maakt dat je het gaat erkennen en herkennen en daarmee creëer je keuze vrijheid.

Heel aards!

Marion werkt één op één en met familie opstellingen.

Meer informatie: www.mijn-ruimte.nl 

Voice 2 Blossom

Bij Voice2Blossom kun je terecht voor vocal life coaching door zangdocent en performance/lifecoach Franka van Essen. Ben je een vrouwelijke professional en wil je leren je ruimte te pakken, je stem vrij te laten klinken en je female leiderschap te belichamen? Voel je welkom! Coaching kan zowel live als online.

Meer informatie: www.voice2blossom.nl