Door Marleen:

Annelies Lammers van de Praktijk voor Zelfheling Welzijn en Vitaliteit leerde me dat gezondheid begint met een goede spijsvertering. Zij hielp mij om het juiste voedingspatroon te vinden dat op mijn lijf is geschreven.
Heel logisch eigenlijk dat niet ieder mens baat heeft bij hetzelfde soort voeding. De inzichten van Ayurveda zijn het uitgangspunt. Niet alleen voeding maar o.a. ook voldoende rust, genieten en positiviteit houden je gezond.
Iedere dag een nieuwe kans om gezond te leven! Wat een fijne, geruststellende gedachte. Ik weet nu wat goed voor me is en wat ik beter kan vermijden. Maar ik ontkom er soms niet aan om uit de bocht te vliegen en precies die dingen te doen (eten) die niet goed voor me zijn.
Mijn lichaam laat dat direct heel fijntjes weten door pijntjes en brandend maagzuur en stijve gewrichten. Wat heerlijk dat ik nu pas op de plaats kan maken. Door één of meer dagen mungbonen met groente te eten kan ik mezelf weer detoxen.
Bedankt Annelies voor de plezierige, online begeleiding, de bemoedigende woorden en het inzicht waardoor ik mijzelf en mijn lichaam nog beter leerde kennen. Ik kan niet anders dan iedereen aanraden om dit traject met Annelies in te gaan!