Door Monique v. B:

Na een ongeval waarbij ik hersenletsel opliep, raakte mijn systeem totaal ontregeld. In korte tijd viel ik 10 kg af en woog ik nog 42 kg. Ik verdroeg nul komma nul voeding en voedsel werd niet meer door mijn spijsverteringsstelsel opgenomen. Gepaard gaande met overmatige hitte, reageerde ik allergisch op allerlei voeding. Intuïtief bleef Ayurvedische voeding maar door mijn hoofd ploppen. En met het laatste restje energie dat ik nog had, ging ik op zoek naar support. Toen ik de website van Annelies tegenkwam, straalde de zacht rose groene lotusbloem in de header me liefdevol toe. Voor mij blijkt later, een waarachtig passend beeld voor de eigenaresse van deze praktijk.
Wat mij er in deze tijd doorheen heeft geloodst is het korte lijntje dat Annelies bood. Daar waar ik bij andere in de wacht werd gezet, of als een van de vele werd gezien, was dit hier niet aan de orde. Ze was er voor me! Door haar empathie, zuiverheid, liefdevolle zorg, en kennis heb ik me gesteund gevoeld. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel.
Ik ben dankbaar. Ervaren en voelen welke voeding passend en helend is voor jouw lichaam,
is enorm waardevol en mijn inziens a live changing investering. Ondertussen is mijn overprikkeld systeem in rustiger vaarwater gekomen en bouw ik stapsgewijs op.
Lieve Annelies, in snel tempo even samen de diepte ingegaan en bij de kern gekomen. Ik kan volmondig zeggen: ik hou van je en hoop dat jij nog heel veel mensen mag begeleiden.
Ik vind je een Topper x